Log in

Update Handleiding Bouke Bouwt

De handleiding van Bouke Bouwt is geüpdatet! Naar aanleiding van ontvangen feedback van jullie, zijn er een aantal nieuwe onderwerpen toegevoegd aan de handleiding. De volgende informatie is toegevoegd:

  • Uitleg over het tussentijds stoppen en volledig uitloggen (zie pagina 12).
  • Binnenkort is er een NIEUWE functie beschikbaar in het spel, namelijk de mogelijkheid voor logopedisten om de juiste volgorde in te zien van de machines. Hoe dit in zijn werk gaat is alvast in de handleiding toegevoegd op pagina 14.
  • Uitleg over het spelen van het ‘Einde van het verhaal’ en de regenboogkristal (zie pagina 18).

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze producten en diensten, en jouw input is hierin van cruciaal belang. Dus neem vooral contact met ons op via [email protected] als je feedback of vragen voor ons hebt!

Heb je vragen over Bouke Bouwt?

Meer over Bouke Bouwt

Nieuw: Facturen bekijken

Vanaf nu kan je jouw facturen vinden op jouw dashboard onder “Mijn lidmaatschap”. Naar aanleiding van jullie feedback, hebben we de facturen nu op het

Lees meer »

Gratis proberen!