Log in

Nieuwe Handleiding Bouke Bouwt

We zijn blij om aan te kondigen dat we onze Bouke Bouwt handleiding hebben bijgewerkt. We hebben geluisterd naar jullie feedback en vragen en hebben geprobeerd om deze nieuwe versie nog duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken.

Deze vernieuwde handleiding biedt gedetailleerde instructies en nuttige tips om je te helpen het meeste uit Bouke Bouwt te halen. We moedigen je aan om deze te bekijken en ons je feedback te geven. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze producten en diensten, en jouw input is hierin van cruciaal belang.

We hopen dat je deze nieuwe handleiding nuttig vindt en we kijken ernaar uit je te ondersteunen in je gebruik van Bouke Bouwt.

Heb je vragen over Bouke Bouwt?

Meer over Bouke Bouwt

Nieuw: Facturen bekijken

Vanaf nu kan je jouw facturen vinden op jouw dashboard onder “Mijn lidmaatschap”. Naar aanleiding van jullie feedback, hebben we de facturen nu op het

Lees meer »

Gratis proberen!