Log in

De strip: wat is het en hoe kan ik het gebruiken?

Bij Bouke Bouwt hebben we een unieke manier om leren boeiend en leuk te maken: onze speciale strip! Maar hoe werkt dit precies?

Tijdens het spelen met Bouke Bouwt, krijgen kinderen de mogelijkheid om verschillende pagina’s van een stripverhaal te ontgrendelen. Elke keer dat ze een pagina ontgrendelen, ontvangen ze een bericht met het paginanummer dat ze zojuist hebben ontgrendeld. Dit nummer komt overeen met een specifieke pagina in onze strip.

Dit betekent dat het kind, na het ontgrendelen van een pagina in het spel, kan overschakelen naar het fysieke stripboek om verder te lezen en het verhaal te ontdekken. Dit stimuleert het kind niet alleen om verder te spelen en te leren, maar het voegt ook een extra dimensie van plezier en beloning toe aan hun leerervaring.

De strip dient dus als een aanvullende beloning en motivator, die de taalontwikkeling en het begrip van zinsstructuren op een leuke en toegankelijke manier ondersteunt. Je kunt de digitale versie van de strip vinden in het dashboard of een papieren versie aanschaffen in de webshop.

Heb je vragen over Bouke Bouwt?

Meer over Bouke Bouwt

Nieuw: Facturen bekijken

Vanaf nu kan je jouw facturen vinden op jouw dashboard onder “Mijn lidmaatschap”. Naar aanleiding van jullie feedback, hebben we de facturen nu op het

Lees meer »

Gratis proberen!