Log in

Effectstudie Bouke Bouwt

We zijn verheugd om fantastisch nieuws met jullie te delen! Kinderen zijn zonder twijfel dol op Bouke Bouwt. Maar heb je je ooit afgevraagd of er ook onderzoek wordt gedaan naar effectiviteit van dit programma?

Het antwoord is een volmondig ja! We kunnen met trots melden dat het HU Lectoraat Logopedie onder leiding van Rob Zwitserlood een belangrijke subsidie van ZonMw heeft binnengehaald om de effectiviteit van Bouke Bouwt grondig te onderzoeken. Het lectoraat logopedie voert het onderzoek uit samen met Koninklijke Auris Groep en Game Tailors.

Een groep van 19 toegewijde logopedisten gaat de komende weken uitgebreid met Bouke Bouwt aan de slag. Deze logopedisten zijn niet alleen uitgerust met de game, maar hebben ook extra behandelmateriaal ontvangen, zoals de magneetset, om hen in staat te stellen een volledige behandelervaring te bieden, zowel offline als online. Vierentwintig kinderen met TOS en hun ouders doen mee aan de studie.

We kijken met grote verwachting uit naar de resultaten van dit belangrijke onderzoek. In de tussentijd horen we van andere logopedisten die al langer met Bouke Bouwt werken bemoedigende berichten. We wachten het af!

Een oprechte dank aan het Lectoraat Logopedie, Rob Zwitserlood, Auris en alle logopedisten voor hun onvermoeibare inzet en steun! Met jullie inzet en expertise kunnen we Bouke Bouwt nog beter laten aansluiten bij TOS-behandelingen.

Heb je vragen over Bouke Bouwt?

Meer over Bouke Bouwt

Nieuw: Facturen bekijken

Vanaf nu kan je jouw facturen vinden op jouw dashboard onder “Mijn lidmaatschap”. Naar aanleiding van jullie feedback, hebben we de facturen nu op het

Lees meer »

Gratis proberen!