Log in

Zinnen bouwen met de machines

Inhoud

Stap 1

1 – Hoe start je met het bouwen van zinnen?

De eerste keer dat je een zinopdracht opent, start er automatisch een instructiefilmpje. Bekijk dit samen met het kind; hierin wordt uitgelegd hoe je zinnen bouwt met de machines. Je kunt de filmpjes altijd terugkijken door rechtsboven op de gele knop met het vraagteken te drukken. 

Stap 2

2 – Hoe speelt het kind de opdracht?

Laat het kind nu de zin bouwen door machines vanaf de balk onderaan naar de pijp in het midden te slepen. Als het kind denkt dat alles goed staat, mag het op de groene knop linksboven drukken. De machine begint dan te werken. Als de machine juist gebouwd is, krijgt het kind een nieuwe UFO! Hierna keer je vanzelf terug naar de praatplaat. Laat het kind een paar zinnen achter elkaar bouwen, en ga om de zoveel zinnen even terug naar de wereld. Zinnen bouwen kan best intensief zijn, ga dus voor de afwisseling soms even naar de wereld. Dan kan het kind de UFO’s zien werken waar het zo hard voor gewerkt heeft!

Heb je vragen over Bouke Bouwt?

Meer over Bouke Bouwt

Nieuw: Facturen bekijken

Vanaf nu kan je jouw facturen vinden op jouw dashboard onder “Mijn lidmaatschap”. Naar aanleiding van jullie feedback, hebben we de facturen nu op het

Lees meer »

Gratis proberen!