Log in

Instapniveau bepalen

Inhoud

Stap 1

1 – Instapniveau bepalen

Op basis van het grammaticale ontwikkelingsniveau van het kind bepaal je met welke zinsstructuur gestart wordt. Start altijd met een zinsstructuur zonder uitbreidingen. Als dit goed gaat, kies je voor diezelfde zinsstructuur met uitbreiding van de naamwoordgroep en/of uitbreiding van de werkwoordgroep. 

Als je aan samengestelde zinnen wil werken, start dan altijd eerst met het bouwen van enkelvoudige zinnen. Als dit goed gaat, kun je dit met behulp van de bruggetjes snel uitbreiden naar nevenschikkende en vervolgens onderschikkende zinnen. Houd bij het werken met de game de volgorde hiernaast aan.

Heb je vragen over Bouke Bouwt?

Meer over Bouke Bouwt

Nieuw: Facturen bekijken

Vanaf nu kan je jouw facturen vinden op jouw dashboard onder “Mijn lidmaatschap”. Naar aanleiding van jullie feedback, hebben we de facturen nu op het

Lees meer »

Gratis proberen!